Mellom-Blæs

Musikkselskabet Mellom-Blæs er Stasen's vennekorps fra flere år tilbake. Vi har hatt mye musikk og moro sammen. Strengt tatt er det nesten rart at forholdet er så bra som det er. Spesielt frodi det hele startet med at vi stjal den eneste trombonisten de hadde (Gunnar). Men i stedet for å stenge oss ute, har de gjort det motsatte. Vi har spist sammen, spilt sammen, båtet sammen, drukket sammen, danset sammen, konsertert sammen, turet sammen (Bad Bramstedt) og fått medaljer sammen. Hva mer kan to korps ønske seg? Jo at det spilles for det andre. I 1997 spilte Mellom-Blæs for oss, i vårt 10-års jubileum. Hva er vel 10 mot 20? I 2001 er det de som har jubileum, og nå arbeides det (dvs. spilles) på spreng i Stasen.

Ellers er det litt spesielt med Mellom-Blæs - de kan mer enn å spise og spille. Det er en opplevelse å se dansen slik den forgår i ølteltet i Bad Bramstedt, oppe på de vaklevorne bordene. Rart at ikke bordene faller sammen! Og høydepunktet for Stasen er også opplevd i Bad'n. Strippingen til en Mellom-Blæser, utført med eleganse og trøkk, til vår avspilling av The Stripper. Ingen over - ingen ved siden.

Og så er det dette vi ikke liker å tenke på - nemlig at M-B ble dannet så tidlig som 1981. Utgangspunktet var foreldre og tidligere musikanter på Mellom-Næs skole. Det kan jo virke som om M-B har vært Stasens rollekorps. Og det er flere fellestrekk. M-B liker også å opptre på 17. mai Og her er det bare å innrømme Stasen - her slår de oss hvert år! De spiller på Skaugum - for Kongefamilien! Ja, ja, slik er livet.

Allikevel - vi trives i lag med Mellom-Blæs! Stasen ser fram til å bringe dere i fokus 23. september, på 20-årsdagen!

Feiringen foregår med Jubileumskonsert på Nesbru VGS, 23. september, kl. 18. Fint om det kommer noen ukjente!

Hovedmeny .


Ansvarlig: Cyberminister Erik Bye.